Megjithëse e vogël në moshë ka ruajtur një dashuri të madhe për sportin dhe konkretisht sportin e tenisit.
E filloi përkushtimin ndaj këtij sporti në moshën 7-vjeçare, ende pa e ditur se do të spikaste me talentin e saj gjatë viteve të trajnimit. Ajo fitoi shumë çmime dhe kupat që mori renditen para syve të saj si shpërblim për gjithë dashurinë dhe përkushtimin në këtë drejtim.
Është vetëm 12-vjeçe dhe sot renditet e para në Shqipëri si dhe e treta ne Mal të Zi dhe Kosovë.Për momentin po merr pjesë në trajnimin e organizuar nga ‘’Federata e Tenis Europe’’me trajnerin Nicolas Kelaidis.
I urojmë suksese dhe i jemi mirënjohës për kontributin, duke e ngritur më lart vendin tonë dhe qytetin e Shkodrës në fushën e sportit si dhe duke e bërë të ndjehet krenare shkolla e saj ‘’Hasan Riza Pasha’’.
Greisi, ne jemi krenarë për ty! @aida bajri